Græs er ikke bare græs

Græs gror overaltmi naturen. Men græs er ikke bare græs - det gror på noget. Derhjemme i haven kalder i det græsplæne, men et græstæppe kan man finde mange steder i naturen. I haven gror græsset typisk på et fladt areal, så vi kan komme over det med plæneklipperen. Men i naturen gror græsset ofte på bakker - eller ligefrem på et kuperet terræn som på dette foro. Til dem, der holder af græssets skønhed, siger jeg det så kraftigt, jeg kan: Husk kameraet!!

Overalt i naturen kan man finde vidunderligt smukke motiver at fotografere - om det så kun er græs. Når man ser et smukt græslandskab i neturen, skal man selvfølgelig først og fremmest nyde det - men man skal huske, at man kan forlænge den gode oplevelse ved at tage billeder, som man senere kan nyde igen og igen derhjemme.

God fornøjelse med græsjagten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *